Diamond Slurries For Specific Applications
Diamond Slurries For General Purpose
Micro Diamond Powders
Nano Diamond Powders

Produk Kita

  • Diamond Powders

    Bubuk Diamond

    Bubuk berlian Qual Diamond minangka partikel berlian sing direkayasa permukaan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi saka polishing tangan nganti seeding nganti teknik kuantum.

  • Diamond Slurries

    Diamond Slurries

    Slurries inten Qual Diamond kasusun saka partikel berlian sing direkayasa permukaan lan matriks sing diformulasikan khusus kanggo lapping lan polishing presisi kanthi finish sing luar biasa.

  • Diamond Tools

    Piranti Diamond

    Alat CVD lan PCD sing berkualitas kanthi rega sing ora bisa dikalahake wis suwe dadi ciri khas Qual Diamond.Kustomisasi uga kasedhiya.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

  • Polishing Pads

    Polishing Pads

    Dhuwur tliti lapping lan polishing karo toleransi nyenyet lan paralelisme bisa ngrambah dening polishing karo kombinasi slurries Qual Diamond lan polishing pads.

WELCOME TO QUAL DIAMOND

1Qual Diamond spesialisasi ing ngembangakenlan prodhuksi bubuk mirah lan slurries mirah / suspensions kanggo lapping lan polishing tliti.Sukses Qual Diamond didhukung dening hubungan kolaborasi karo para pelanggan, keahlian teknis sing jero, lan tenaga kerja khusus.Tim teknis kita duwe pengalaman gabungan 60+ taun ing berlian sintetik, ilmu material, lan bioteknologi.

 

  • Become a Dealer:

    Dadi Dealer:

    Apa sampeyan kepengin dadi dealer alat Qual Diamond?Mangga introduce dhewe lan mlebu dina iki!

  • Get A Quote:

    Entuk Kutipan:

    Kasengsem ing penawaran rega?Klik ing lambang ing sisih kiwa lan supaya kita hubungi sampeyan.

  • News:

    Kabar:

    We are setya kanggo layanan customer gedhe lan usaha kanggo nggawe pengalaman minangka nyenengake sabisa.

Demos white

Testimoni

"Bit Countersink PCD sing digawe Qual Diamond kanggo kita apik banget!Aku luwih seneng ngomong yen aku seneng karo asil saka alat iki.Kajaba iku, Qual Diamond ana ing ndhuwur proses saben langkah lan gampang digarap.Bit kita padha nggunakake mung bakal kanggo bab 30-50 bolongan ngebur fiberglass lan carbide countersinks, Awet kanggo bab 100 bolongan karo PCD Countersink sing Qual Diamond digawe kanggo kita, Saiki kita bisa kanggo gawé 700 bolongan lan isih arep.Iku pancene nyengsemaken suwene iku wis langgeng lan ora koyone dulling metu.Kita mesthi bakal pesen alat sing padha ing mangsa ngarep!

- Lembah Fab
  • our partner
  • our partner
  • our partner

Ndaftar nganggo alamat email kanggo nampa kabar lan nganyari.

We ngormati Panjenenganprivasi.Review kitasyarat lan kahanan.