Babagan kita

Ringkesan Perusahaan

Qual Diamond spesialisasi ing ngembangaken lan prodhuksibubuk intenlaninten slurries / suspensionskanggo lapping lan polishing presisi, alat berlian CVD, alat berlian PCD, lan bor EF.Sukses Qual Diamond didhukung dening hubungan kolaborasi karo para pelanggan, keahlian teknis sing jero, lan tenaga kerja khusus.Tim teknis kita duwe pengalaman gabungan 60+ taun ing berlian sintetik, ilmu material, lan bioteknologi.

Inovasi lan kualitas ana ing DNA kita.Qual Diamond minangka prodhusèn lan panyedhiya inten nano lan partikel mikro sing deagglomerated lan murni.Cara perawatan permukaan lan syarat kualitas sing ketat menehi asil sing konsisten lan mupangat biaya kanggo para pelanggan.Cara kasebut dikembangake dening lab nanoteknologi, sing mung ngasilake luwih saka 20 Intellectual Properties (IP) ing teknologi modifikasi permukaan.

Lab liyane ing lokasi San Diego kita darmabakti kanggo ngembangake metode lan solusi kanggo para pelanggan.Lab lapping lan polishing dilengkapi mesin lapping lan peralatan penting liyane kanggo lapping lan polishing presisi.Lab iki menehi kemampuan kanggo nyoba conto pelanggan ing omah lan ngembangake solusi khusus sing cocog karo kabutuhan proyek pelanggan sing beda-beda.Kita nerbitake studi kasus periodik lan nuduhake wawasan lan tips babagan polishing presisi kanthi asil sing diasilake lab.

Qual Diamond uga sertifikat ISO 9001 lan ISO 14001 lan tundhuk.Kita ngontrol saben langkah proses saka njupuk bahan mentah nganti ngasilake produk rampung.Kita nggunakake instrumen presisi dhuwur saka Eropa lan AS kanggo ukuran partikel, analisis unsur, lan deteksi najis.Kabeh bahan mentah sing ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Apa aplikasi sampeyan ing semikonduktor, optik lan fotonik, aeroangkasa, keramik canggih lan bahan komposit, otomotif, utawa piranti medis, tim khusus kita siyap mbantu sampeyan ngembangake masa depan sing cerah lan nggawe kemungkinan tanpa wates kanthi kekuwatan berlian.

Motto kita: "Kualitas minangka Urip Kita;Pelanggan minangka Prioritas Kita."

Misi kita:

Dadi produsen lan supplier produk berlian sing paling apik ing kelas kanggo industri maju.

"Kualitas Iku Urip Kita;Pelanggan minangka Prioritas Kita."

PRODUCTS-BlockImage-QualDiamond
Application-BlockImage-QualDiamond
Quality-QualDiamond
INNOVATION-BlockImage-QualDiamond