APLIKASI

AYO TEKNOLOGI LENGKAP KITA KARYA UNTUK KOWE

ALL APLIKASI

Qual Diamond ngembangake lan nggawe produk berlian paling canggih kanggo R&D, manufaktur, lan produksi ing macem-macem industri.Jaminan kita nyedhiyakake produk kualitas paling dhuwur kanggo lapping lan polishing.Kita bangga nyedhiyakake solusi sing optimal nalika netepi spesifikasi pelanggan.

SEMIKONDUKTOR

slurry lan wêdakakêna Qual Diamond bisa dimanfaatake kanggo nggayuh syarat semikonduktor manufaktur sing ketat.Produk berlian kita nawakake luwih akeh kaluwihan tinimbang bahan abrasif konvensional babagan lapping lan polishing presisi.Tarif penghapusan materi sing agresif ningkatake produktivitas lan ningkatake keuntungan biaya kanthi signifikan.Formulasi sing ramah lingkungan ora ngasilake limbah beracun kanggo lingkungan.

Kontaktim teknis kita kanggo informasi luwih lengkap lan solusi khusus.

OPTIK & FOTONIK

Proses kualitas teknik lan optik lan fotonik sing dipercaya minangka proses sing rumit.Bubur lan wêdakakêna inten Qual Diamond nawakake tingkat penghapusan sing dhuwur lan permukaan tanpa goresan kaya pangilon kanthi presisi sing wis ditemtokake.

Kontaktim teknis kita kanggo informasi luwih lengkap lan selarassolusi.

KERAMIK LANJUT LAN MATERIAL KOMPOSIT

Keramik lan bahan komposit sing canggih nduweni peran kritis ing pangembangan lan manufaktur komponen ing elektronik, telekomunikasi, pertahanan lan aeroangkasa, lan piranti medis.Qual Diamond nduweni keahlian lan solusi optimal kanggo aplikasi khusus lan syarat teknis para pelanggan.

Kontaktim teknis kita kanggo informasi luwih lengkap lan solusi khusus.

LOGAM

Qual Diamond nduweni solusi polishing lan polesan presisi sing unggul kanggo metalografi.Slurry lan wêdakakêna inten kanggo polishing tliti bisa nulungi sampeyan entuk rampung tanpa cacat, kaya pangilon ing logam ing wektu sing cendhak, siap kanggo etsa kimia utawa elektrokimia.

Kontaktim teknis kita kanggo informasi luwih lengkap lan solusi khusus.