KERAMIK

DIAMOND SLURRY minangka pilihan paling apik kanggo lumahing keramik flat lapping

Ringkesan

Nalika negara-negara balapan ngirim robot menyang permukaan Mars lan miliarder janji bakal nggawe spesies manungsa dadi spesies antarplanet, industri aerospace bakal dadi salah sawijining perusahaan sing paling cepet berkembang ing upaya manungsa.Daya pendorong industri aerospace uga bakal nyurung industri liyane kayata elektronik, telekomunikasi, penerbangan, minyak lan gas, pertahanan, lan piranti medis.Industri kasebut mbutuhake bahan keramik lan komposit sing akeh.

Bahan keramik canggih sing umum ditemokake yaiku silikon karbida, aluminium nitrida, alumina, zirkonia, titania, merkuri kadmium telluride, boron karbida, silikon nitrida, tungsten karbida, lan silikat.Bahan kasebut umume ditemokake ing peralatan elektronik lan listrik amarga konduktivitas listrik sing kuwat lan tahan korosi sing dhuwur.Padha uga digunakake ing waja awak, alat nglereni, lan mesin.Bahan komposit canggih umume digunakake ing kendharaan ruang angkasa, pesawat, lan drone.Materi komposit, ing wangun sing paling gampang, kasusun saka tulangan lan matriks.Matriks minangka bahan sing luwih lemah lan dipasang ing materi sing luwih kuwat, tulangan, kanggo menehi orientasi lan arah.Kekuwatan lan entheng bahan komposit maju minangka kaluwihan utama tinimbang bahan liyane.

Kaluwihan saka QUAL DIAMOND SLURRY lan POWDER

Partikel berlian Qual Diamond diolah kanthi kimia lumahing proprietary.Matriks sing diformulasikan khusus digawe kanggo slurries berlian sing beda kanggo macem-macem aplikasi.Prosedur kontrol kualitas sing cocog karo ISO, sing kalebu protokol ukuran sing ketat lan analisis unsur, njamin distribusi ukuran partikel berlian sing ketat lan tingkat kemurnian berlian sing dhuwur.Kauntungan kasebut diterjemahake menyang tingkat penghapusan materi sing luwih cepet, entuk toleransi sing ketat, asil sing konsisten, lan ngirit biaya.

● Non-agglomeration amarga perawatan lumahing majeng partikel mirah.

● Distribusi ukuran sing ketat amarga protokol ukuran sing ketat.

● Tingkat kemurnian berlian sing dhuwur amarga kontrol kualitas sing ketat.

● tingkat aman materi dhuwur amarga non-agglomeration saka partikel mirah.

● Diformulasikan khusus kanggo polishing presisi kanthi pitch, piring, lan pad.

● Formulasi sing ramah lingkungan mung mbutuhake banyu kanggo prosedur reresik

APLIKASI DIAMOND ABRASIVES

Amarga jumlah bahan keramik canggih anyar terus saya tambah ing pasar, panjaluk kanggo polishing presisi uga mundhak.Nilai atose dhuwur saka bahan keramik majeng nggawe polishing tliti karo abrasives liyane inten tantangan.Diamond abrasives ing wangun slurry asring pilihan nalika nerangake polishing tliti saka bahan keramik majeng.Wiwit bahan komposit majeng asring digunakake ing aeronautika, syarat-syarat tliti dhuwur lan rampung ing mesin kritis lan tantangan ing wektu sing padha.Saliyane digunakake kanggo lapping lan polishing, slurries berlian uga digunakake ing polishing kanggo mbukak integritas mikrostruktural ing komposit matriks logam kayata SiC / Ti, AlSiC, lan Ti-6Ak-4V wesi. Salajengipun, slurries mirah asring digunakake kanggo planarize lumahing bahan komposit majeng kanggo nyedhiyani rapi gabung bagean.