Diamond Slurries Kanggo Tujuan Umum

Diamond Slurries Kanggo Tujuan Umum/ Diamond Slurries Kanggo Aplikasi Tertentu

DIAMOND SLURRIES kanggo tujuan umum

HAPD1gl

Hydroqual Advanced Polycrystalline (HAPD) Diamond Slurry- Slurry berlian polycrystalline adhedhasar hidro digawe karo partikel inten detonasi-sintesis ing matriks formulasi canggih sing cocog kanggo lapping tliti lan polishing bahan sing ora dhuwur banget ing skala Mohs.

HSPD1000

Hydroqual Standard Polycrystalline (HSPD) Diamond Slurry- slurry berlian polycrystalline adhedhasar hidro digawe karo partikel inten detonasi-sintesis ing matriks formulasi standar sing cocog kanggo lapping tliti lan polishing bahan sing ora dhuwur banget ing skala Mohs.

HAPH1gl

Hydroqual Advanced Polycrystalline (HAPH) Diamond Slurry- Slurry berlian polycrystalline adhedhasar hidro digawe kanthi partikel berlian suhu dhuwur tekanan dhuwur ing matriks formulasi canggih sing cocog kanggo lapping tliti lan polishing bahan sing ora dhuwur banget ing skala Mohs.

HSPH1000

Hydroqual Standard Polycrystalline (HSPH) Diamond Slurry - Slurry berlian polycrystalline adhedhasar hidro digawe karo partikel berlian suhu dhuwur tekanan dhuwur ing matriks formulasi standar sing cocog kanggo lapping tliti lan polishing bahan sing ora dhuwur banget ing skala Mohs.

HAM

Hydroqual Advanced Monocrystalline (HAM) Diamond Slurry- Slurry berlian monocrystalline adhedhasar hidro digawe karo partikel berlian suhu dhuwur tekanan dhuwur ing matriks formulasi canggih sing cocog kanggo lapping tliti lan polishing bahan dhuwur ing skala Mohs.

HSM

Hydroqual Standard Monocrystalline (HSM) Diamond Slurry- slurry berlian monocrystalline adhedhasar hidro digawe karo partikel berlian suhu dhuwur tekanan dhuwur ing matriks formulasi standar sing cocog kanggo lapping tliti lan polishing bahan dhuwur ing skala Mohs.