Diamond Slurries Kanggo Aplikasi Tertentu

Diamond Slurries Kanggo Tujuan Umum / Diamond Slurries Kanggo Aplikasi Tertentu

SLURRIES kanggo APLIKASI KHUSUS

pad1

Macem-macem bahan bisa dipoles nggunakake bantalan polishing kanggo nggawe permukaan sing apik.Iki kalebu tembaga, tungsten, silikon karbida, sapir, oksida, lan nitrida ultra-hard.

plate

Lapping bahan kayata kaca, kristal, keramik canggih / bahan komposit, lan logam asring digayuh nggunakake wesi, tembaga, baja, utawa piring logam-resin.Nalika piring lapping iki ora biaya akeh kanggo ngganti, ngganti asring bisa nggawe alangan ing budget.

pitch2

Pitch polishing asring digunakake kanggo entuk toleransi sing ketat kanggo flatness permukaan, kasar permukaan, paralelisme, lan kosmetik ing macem-macem bahan.

metalProcessing

Sapir kristal tunggal sintetis, keramik spinel transparan, lan silikon karbida minangka bahan canggih sing penting kanggo semikonduktor lan industri liyane amarga sifat unik.Senadyan kabeh fitur atraktif saka bahan canggih iki, tingkat atose dhuwur saka bahan iki ndadekake lapping lan polishing angel.

wire+saw

Slurries Qual Diamond kanggo gergaji kawat nawakake sifat ketaatan lan penylametan sing luar biasa, kecepatan pemotongan sing dhuwur lan tingkat penghapusan materi, lan kualitas permukaan pemotongan sing apik.