PERANGKAT DIAMOND

CVD & PCD Diamond Tools

CVD Diamond Coated Tools

Qual Diamond CVD alat Diamonddiprodhuksi nganggo lapisan berlian CVD liwat reaktor filamen panas.Tungsten carbide sticks karo 6-8% kobalt dilapisi inten CVD.Stabilitas lapisan berlian nyedhiyakake umur panggunaan sing luwih dawa lan kinerja sing apik banget ing panggilingan, pengeboran lan pemotongan.Piranti kita bisa disesuaikan lan digunakake kanggo bahan komposit maju, semikonduktor, lan industri keramik maju.

Tampilan conto alat sing kita tawakake.Kustomisasi lengkap kasedhiya yen dijaluk supaya cocog karo kabutuhan pangolahan sampeyan.

Alat pengeboran:

* Mata Bor Inverse
*Mata Bor Lurus
* Tutul Drill Bit
* Mata Bor Jangka Panjang
*2-Suling Drill Bit
*2-Bit Bor Suling karo Cooler Batin

Alat Penggilingan:

*4-Suling Ball Irung End Mill
* Spiral End Mill
* Pola Diamond Roughing End Mill Spiral
* Pola Diamond End Mill
*2-Flute End Mill

Alat Routing:

* Bit Router Diamond
* Diamond Fishtail Router Bit
* 2-Router Kompresi Suling

* 4-Router Kompresi Suling
* CVD Diamond Coated Tapered Reamer

Piranti Diamond PCD

Qual Diamond PCD alat Diamonddiprodhuksi saka sisipan PCD presisi lan kabukten nduweni kekerasan 8-12 kaping luwih dhuwur lan kekuatan tekan sing luwih kuat yen dibandhingake karo karbida tungsten.Piranti PCD nyedhiyakake resistensi nyandhang lan konduktivitas termal.Bisa disesuaikan kanggo ukuran saka nano nganti 30μm miturut syarat aplikasi lan toleransi.Digunakake sacara wiyar ing pangolahan lan manufaktur kanggo bahan komposit maju, semikonduktor, lan industri keramik maju.Tim teknis kita bisa ngrancang macem-macem solusi miturut spesifikasi sampeyan.

Tampilan conto alat sing kita tawakake.Kustomisasi lengkap kasedhiya yen dijaluk supaya cocog karo kabutuhan pangolahan sampeyan.

* 1-Bola Suling Irung Router Bit
*
2-Bola Suling Irung Router Bit
*
2-Suling Akhir Mill
*
4-Suling Akhir Mill
*
Countersink BIT