LOGAM

Ringkesan

Ora perlu dingerteni, logam ana ing endi wae ing saben dinten.Iki kalebu, nanging ora diwatesi, stainless steel, tembaga, aluminium, wesi tuang, titanium, wesi adhedhasar kobalt, wesi basis nikel, wesi basis aluminium, lan malah plastik canggih.Industri logam global gedhe banget lan kira-kira $ 3,3 triliun.

Kaluwihan saka QUAL DIAMOND SLURRY lan POWDER

Partikel berlian Qual Diamond diolah kanthi kimia lumahing proprietary.Matriks sing diformulasikan khusus digawe kanggo slurries berlian sing beda kanggo macem-macem aplikasi.Prosedur kontrol kualitas sing cocog karo ISO, sing kalebu protokol ukuran sing ketat lan analisis unsur, njamin distribusi ukuran partikel berlian sing ketat lan tingkat kemurnian berlian sing dhuwur.Kauntungan kasebut diterjemahake menyang tingkat penghapusan materi sing luwih cepet, entuk toleransi sing ketat, asil sing konsisten, lan ngirit biaya.

● Non-agglomeration amarga perawatan lumahing majeng partikel mirah.

● Distribusi ukuran sing ketat amarga protokol ukuran sing ketat.

● Tingkat kemurnian berlian sing dhuwur amarga kontrol kualitas sing ketat.

● tingkat aman materi dhuwur amarga non-agglomeration saka partikel mirah.

● Diformulasikan khusus kanggo polishing presisi kanthi pitch, piring, lan pad.

● Formulasi sing ramah lingkungan mung mbutuhake banyu kanggo prosedur reresik.

APLIKASI DIAMOND ABRASIVES

Metalografi asring ditindakake kanthi bantuan instrumen canggih kayata mikroskop optik, mikroskop elektron, lan mesin difraksi sinar-x kanggo ndeteksi sifat materi kritis sing ora katon kanthi mripat langsung.Polishing lan lapping minangka langkah sing dibutuhake ing inspeksi metalografi.Permukaan sampel metalografi sing bebas cacat dibutuhake kanggo menehi analisis metalografi sing akurat.Abrasive berlian bisa digunakake ing kabeh proses lapping lan polishing nanging umume digunakake ing langkah polishing pungkasan kanggo entuk finish kaya pangilon.Etsa kimia utawa elektrokimia saka permukaan tanpa cacat saka conto metalografi banjur ditindakake lan ditindakake mikroskop, difraksi sinar-x, lan teknik karakterisasi liyane.

Metallographic+Polishing+System