Micro Diamond Powders

MikroBubuk Diamond/ Bubuk Nano Diamond

Micro Diamond Powders

QPM


Qual Diamond polycrystalline micro diamond powder QPD disintesis kanthi metode detonasi-sintesis lan banjur diolah nganggo teknologi modifikasi permukaan maju Qual Diamond.

QPM


bubuk berlian mikro polikristalin Qual Diamond QPH disintesis kanthi metode suhu dhuwur tekanan dhuwur lan banjur diolah nganggo teknologi modifikasi permukaan maju Qual Diamond.

QRM

Qual Diamond monocrystalline micro wêdakakêna inten bunder QMR wis kurang sudhut sudhut lan dianggep karo teknologi modifikasi lumahing maju Qual Diamond kanggo lapping tliti.

QMM

Qual Diamond monocrystalline micro diamond powder QMM disintesis kanthi metode suhu dhuwur tekanan dhuwur lan banjur diolah nganggo teknologi modifikasi permukaan maju Qual Diamond.Sampurna kanggo bahan polishing tliti dhuwur ing skala Mohs.