OPTIK & FOTONIK

Ringkesan

Produk saka industri optik lan fotonik bisa ditemokake ing saben dinten.Bisa ditemokake ing smartphone, komputer, serat optik, sistem laser, teleskop, piranti medis, lan elektronik lan sistem canggih.Ing dekade sing bakal teka, pengaruh industri optik lan fotonik ing masyarakat bakal terus berkembang kanthi eksponensial.Gagasan anyar kanggo produk sing ngeksploitasi sifat optik lan fotonik saka cahya sing luwih efisien nganti konsentrasi energi surya kanggo pembangkit listrik terus berkembang kanthi cepet, menehi kesempatan lan tantangan kanggo manufaktur komponen optik.

Kaluwihan saka QUAL DIAMOND SLURRY lan POWDER

Partikel berlian Qual Diamond diolah kanthi kimia lumahing proprietary.Matriks sing diformulasikan khusus digawe kanggo slurries berlian sing beda kanggo macem-macem aplikasi.Prosedur kontrol kualitas sing cocog karo ISO, sing kalebu protokol ukuran sing ketat lan analisis unsur, njamin distribusi ukuran partikel berlian sing ketat lan tingkat kemurnian berlian sing dhuwur.Kauntungan kasebut diterjemahake menyang tingkat penghapusan materi sing luwih cepet, entuk toleransi sing ketat, asil sing konsisten, lan ngirit biaya.

● Non-agglomeration amarga perawatan lumahing majeng partikel mirah.

● Distribusi ukuran sing ketat amarga protokol ukuran sing ketat.

● Tingkat kemurnian berlian sing dhuwur amarga kontrol kualitas sing ketat.

● tingkat aman materi dhuwur amarga non-agglomeration saka partikel mirah.

● Diformulasikan khusus kanggo polishing presisi kanthi pitch, piring, lan pad.

● Formulasi sing ramah lingkungan mung mbutuhake banyu kanggo prosedur reresik

lens
product_electoric10_1
ceramics+and+solar+systems
fwefwe2

CARA KARYA

POLISH PRESISI KOMPONEN OPTIK

Macem-macem bahan digunakake ing industri optik lan fotonik.Sapphire, zinc selenide, zinc sulfide, germanium, calcium fluoride, magnesium fluoride, silicon carbide, beryllium, yttrium-aluminium garnet, lan gallium nitride, mung kanggo sawetara jeneng.Polishing presisi saka bahan kasebut saiki akeh dikarepake lan mung bakal terus skyrocket.Duwe sumber sing dipercaya utawa panyedhiya slurry / bubuk berlian berkualitas tinggi sing digunakake ing lapping lan presisi polishing komponen optik penting kanggo sukses lan bathi panyedhiya layanan utawa pabrikan.

Graphic-How+it+works-DiamondSlurry+for+OPTICS