PRODUK KAMI

Ngupaya Kualitas Paling apik & Teknologi Lanjut

Diamond Slurry |Intan bubuk |CVD & PCD Diamond Tools |Mata Bor EF

  • DIAMOND SLURRY FOR PLATE VIEW PRODUK

    DIAMOND SLURRY FOR PLATE

    Lapping bahan kayata kaca, kristal, keramik canggih / bahan komposit, lan logam asring digayuh nggunakake wesi, tembaga, baja, utawa piring logam-resin.Nalika piring lapping iki ora biaya akeh kanggo ngganti, ngganti asring bisa nggawe alangan ing budget.Qual Diamond Hydroqual Diamond Slurry (Dirumuske khusus) kanggo Plate ngreksa integritas lapping piring dening mbentuk film protèktif ing piring, lan kanthi mangkono prolonging urip layanan saka piring.

  • Diamond Slurry For Plate VIEW PRODUK

    Diamond Slurry Kanggo Plate

    Lapping bahan kayata kaca, kristal, keramik canggih / bahan komposit, lan logam asring digayuh nggunakake wesi, tembaga, baja, utawa piring logam-resin.Nalika piring lapping iki ora biaya akeh kanggo ngganti, ngganti asring bisa nggawe alangan ing budget.Qual Diamond Hydroqual Diamond Slurry (Dirumuske khusus) kanggo Plate ngreksa integritas lapping piring dening mbentuk film protèktif ing piring, lan kanthi mangkono prolonging urip layanan saka piring.

  • DIAMOND SLURRY FOR PAD VIEW PRODUK

    DIAMOND SLURRY FOR PAD

    Pad polishing nduweni aplikasi serbaguna saka tembaga, tungsten, wafer, nganti oksida, sapir, silikon karbida lan nitrida ultra-hard liyane.

  • Hydroqual Diamond Slurry for Advanced Materials VIEW PRODUK

    Hydroqual Diamond Slurry kanggo Material Lanjut

    Bahan canggih kayata sapir kristal tunggal sintetik, keramik spinel transparan, lan silikon karbida minangka bahan penting sing penting kanggo semikonduktor lan industri liyane amarga sifat khusus.

    Senadyan kabeh fitur atraktif saka bahan canggih iki, resistance mechanical dhuwur saka bahan iki ndadekake proses polishing banget tantangan.

    Untunge, Qual Diamond duwe solusi inovatif kanggo nggawe proses kasebut gampang.

  • Hydroqual Diamond Slurry For Diamond Wire Saw VIEW PRODUK

    Hydroqual Diamond Slurry Kanggo Diamond Wire Saw

    Ketaatan banget kanggo nglereni kabel
    Formulasi antiagregasi sing ramah lingkungan kanggo reproduktifitas dhuwur
    Kacepetan nglereni dhuwur lan tingkat njabut kanthi kualitas permukaan sing luwih apik
    Bebas banyu ekonomis, desain formula anti korosif

  • Hydroqual Diamond Slurry For Pad VIEW PRODUK

    Hydroqual Diamond Slurry Kanggo Pad

    Polishing Pad nduweni aplikasi serbaguna saka tembaga, tungsten, wafer, nganti oksida, sapir, silikonkarbida lan nitrida ultra-duwe liyane.Nggabungke nggunakake slurries polishing, polishing pad bisa digunakake ing langkah-langkah sukses kanggo entuk roughness lumahing tartamtu utawa tliti polesan lumahing.Nanging, nggunakake pad polishing duwe tantangan dhewe ing milih jinis pad tengen karo polishing slurries kanggo aplikasi tartamtu.

  • Hydroqual Diamond Slurry  For Pitch VIEW PRODUK

    Hydroqual Diamond Slurry Kanggo Pitch

    Semir pungkasan komponen optik presisi biasane digayuh kanthi nggunakake piring pitch.Iki nyebabake kekasaran permukaan lan kerataan ing tingkat nanometer sing angel dipikolehi kanthi teknik liya.Nanging, proses polishing mbutuhake wektu sing akeh.
  • EF Diamond Tools VIEW PRODUK

    EF Diamond Tools

    * Mata Bor EF / MSDS

    Bor Inti Inti Elektroformed Electroformed sing dipatenake dirancang saka teknik fabrikasi elektroforming 3D sing nggunakake metodologi dispersi grit sing seragam.Konsentrasi maksimum berlian banget konduktif.Bit EF kita super atos saéngga nyedhiyakake ketajaman diri sing kuat lan umur 3-5 kaping luwih dawa yen dibandhingake karo bor berlian liyane.Desain wangun wavy ngidini kanggo mbusak chip gampang lan boros panas luwih cepet.Bit pengeboran EF Qual Diamond nyedhiyakake efisiensi kerja sing signifikan lan akeh digunakake kanggo pangolahan lan produksi komponen optik, keramik canggih, lan bahan komposit canggih.

  • PCD Diamond Tools VIEW PRODUK

    Piranti Diamond PCD

    *Piranti Diamond PCD / MSDS

    Alat Diamond PCD Diamond digawe saka sisipan PCD presisi lan kabukten nduweni kekerasan 8-12 kaping luwih dhuwur lan kekuatan tekan sing luwih kuat yen dibandhingake karo karbida tungsten.Piranti PCD nyedhiyakake resistensi nyandhang lan konduktivitas termal.Bisa disesuaikan kanggo ukuran saka nano nganti 30μm miturut syarat aplikasi lan toleransi.Digunakake sacara wiyar ing pangolahan lan manufaktur kanggo bahan komposit maju, semikonduktor, lan industri keramik maju.Tim teknis kita bisa ngrancang macem-macem solusi miturut spesifikasi sampeyan.

  • CVD Diamond Tools VIEW PRODUK

    CVD Diamond Tools

    *CVD Diamond Tools / MSDS

    Piranti Diamond CVD Diamond diprodhuksi nganggo lapisan berlian CVD liwat reaktor filamen panas.Tungsten carbide sticks karo 6-8% kobalt dilapisi inten CVD.Stabilitas lapisan berlian nyedhiyakake umur panggunaan sing luwih suwe lan kinerja sing apik banget ing panggilingan, pengeboran, lan pemotongan.Piranti kita bisa disesuaikan lan digunakake kanggo bahan komposit maju, semikonduktor, lan industri keramik maju.

  • Diamond Powders VIEW PRODUK

    Bubuk Diamond

    *Poly Micro Diamond Powders / MSDS
    *
    Mono Micro Diamond Powders / MSDS
    *
    Bunder Micro Diamond Powders / MSDS

    Qual Diamond nggolongake bubuk berlian kita kanthi sifat fisik bahan mentah lan metode perawatan kimia.Kita duwe bubuk berlian monocrystalline lan polycrystalline kanthi cara perawatan sing beda, dikategorikake minangkaQMMHPHT berlian monokristalin,QPD njeblug berlian polikristalin, QNDinten nanopartikel, lanQMRinten bunder.Cara perawatan kita nawakakeStandar(S),Hidrofilik(H), lanDeagglomerated(D) jinis seri.Teknologi modifikasi permukaan Qual Diamond lan metodologi perawatan ukuran khusus paling anyar ngidini kanggo nyegah aglomerasi partikel sing terus-terusan ngasilake distribusi ukuran sing sempit.Wekasane, bubuk berlian kita minangka solusi premium kanggo lapping lan polishing presisi saka bahan superhard;kayata: SiC, Ge, tungsten karbida, sapir, spinel, ruby, bahan serat optik, lan akeh substrat materi majeng liyane ditemokaké ing manufaktur kanggo optik, semikonduktor, keramik majeng, lan logam.

  • Diamond Suspension VIEW PRODUK

    Diamond Suspension

    *Diamond Suspension / MSDS / MSDS DMSO / Banyu MSDS

    Qual Diamond Suspensions cocog kanggo polishing presisi utawa produksi semikonduktor, keramik canggih, lan ing industri optik lan pertahanan.Suspensi berlian bisa ditrapake minangka aditif sing apik banget ing industri medis, biologi, lan farmasi maju kanthi ciri nontoxic lan biosafety.Suspensi diprodhuksi saka partikel berlian monocrystalline utawa polikristalin kelas nano.Terobosan R&D paling anyar babagan teknologi modifikasi permukaan unik kita ngatur fitur distribusi partikel berlian sing sempit, biokompatibilitas, lan karakteristik hidrofilik.Suspensi kita minangka pilihan sing paling apik kanggo ningkatake efisiensi produksi nalika nyuda desain proyek, manufaktur, lan biaya produksi sakabèhé amarga pangopènan lingkungan minimal sing dibutuhake.

  • Diamond Slurry VIEW PRODUK

    Diamond Slurry

    * Hydroqual Diamond Slurry / MSDS

    Slurries berlian kita akeh digunakake kanggo lapping tliti lan polishing bahan canggih ing industri ing ngisor iki: semikonduktor, metallography, keramik majeng, optik lan fotonik, lan aplikasi technical majeng liyane.Kabeh slurries nampilake perawatan permukaan berlian sing unik, pamisahan bentuk, lan distribusi ukuran partikel berlian sing tepat.Pemriksaan kualitas sing ketat ngidini konsistensi lan nyegah aglomerasi partikel saengga ngasilake produksi sing optimal nalika nyuda biaya produksi sakabèhé.Produk Qual Diamond diprodhuksi kanthi nyebar lan nundha partikel nano lan/utawa monocrystalline utawa polikristalin kelas mikro dadi sluri homogen sing diformulasikan khusus, larut banyu, lan homogen.Hydroqual Advanced Diamond Slurries kasedhiya ing ukuran partikel saka 200nm kanggo 50μm.

  • H-Series Nano Diamond Powder VIEW PRODUK

    H-seri bubuk Nano Diamond

    Wêdakakêna berlian Hidrofilik (H-) disiapake lan diolah kanggo menehi properti sing seneng banyu ing permukaan partikel berlian.Properti iki ngidini partikel berlian nyebar kanthi rata lan tetep digantung ing matriks polar

  • D-Series Nano/Micro Diamond Powder VIEW PRODUK

    D-seri Nano/Micro Diamond Powder

    Jenis bubuk berlian Deagglomerated (D-) disiapake lan diolah nganggo teknologi modifikasi permukaan unik Qual Diamond kanggo ngilangi agregasi partikel berlian sing apik lan entuk tingkat kemurnian sing dhuwur.

  • QND Nano Diamond Powder VIEW PRODUK

    QND Nano Diamond Powder

    Wêdakakêna nano-diamond QND disintesis kanthi suhu dhuwur (HPHT) lan metode sintesis detonasi kanthi ukuran ing tingkat submikron.

  • Mono Micro Diamond Powder VIEW PRODUK

    Mono Micro Diamond Powder

    Wêdakakêna berlian QMM disintesis kanthi metode suhu dhuwur tekanan dhuwur (HPHT).Partikel berlian QMM duwe struktur kristal berorientasi kanthi bidang mlaku paralel sing padha karo berlian alami.Iki minangka salah sawijining bahan adhedhasar karbon sing paling angel lan paling murni sawise perawatan permukaan unik Qual Diamond, nawakake solusi sing efisien lan sithik wektu kanggo lapping lan polishing presisi.Bentuk partikel blocky njamin tingkat penghapusan saham sing dhuwur nalika nggiling lan polishing.Teknologi modifikasi permukaan maju Qual Diamond ngasilake partikel berlian kanthi permukaan sing resik, kemurnian dhuwur, lan distribusi ukuran sing sempit.Ngarepake asil tingkat pertama babagan kinerja, kualitas, konsistensi, lan reproduksi saka bubuk berlian QMM.

  • Round Micro Diamond Powder VIEW PRODUK

    Bunder Micro Diamond Powder

    QMR minangka bubuk berlian unik sing ora umum digawa dening pemasok.Wêdakakêna inten mikro monocrystalline QMR Diamond diolah nganggo teknologi modifikasi lumahing proprietary.Pojok bunder saka partikel berlian nyuda ambane nglereni bahan nalika lapping, nggawe proses tliti dhuwur bisa.Bubuk berlian bunder QMR Qual Diamond wis ditampilake duwe tingkat pangolahan sing luwih dhuwur dibandhingake karo jinis bubuk berlian liyane.

  • QPH Micro Diamond Powder VIEW PRODUK

    QPH Micro Diamond Powder

    Wêdakakêna berlian QPH digawe kanthi metode suhu dhuwur tekanan dhuwur.Partikel-partikel QPH nduweni permukaan sing ora rata kanthi pinggiran sing cetha amarga sifat fisik multi-kristal.Crystallites individu bisa break mati partikel ing kaku kanggo nggawe pinggiran nglereni anyar, nemen Ngapikake tingkat aman materi (MRR).Kemurnian rendah lan aglomerasi partikel berlian minangka masalah umum sing ana gandhengane karo bubuk berlian polikristalin.Teknologi modifikasi permukaan maju Qual Diamond ngilangake masalah kasebut lan ngirim bubuk berlian polikristalin berkualitas tinggi sing bebas saka impurities lan agregasi kanthi distribusi ukuran sing sempit.Nyana asil sing konsisten lan rampung sing akurat tanpa cacat karo bubuk berlian polikristalin QPH.

  • QPD Micro Diamond Powder VIEW PRODUK

    QPD Micro Diamond Powder

    QPDyaiku Poly Micro Diamond Powder, QPD digawe saka metode detonatif, Sawise perawatan khusus kanggo pemurnian lan modifikasi, dheweke nindakake kanthi apik kanggo ngolah bahan semikonduktor, komposit canggih, kaca optik, lan bahan canggih liyane tanpa agregasi utawa deformasi permukaan.

  • HSM Diamond Slurries VIEW PRODUK

    HSM Diamond Slurries

    Hydroqual Standard Monocrystalline (HSM) Diamond Slurry– Diamonds HPHT Monocrystalline Qual Diamond diprodhuksi dening hydroquals banyu-basa lan suspending nano kanggo ukuran mikro wêdakakêna inten karo perawatan lumahing unik.Kang digunakake digunakake kanggo majeng Keramik, optik, lan kothak semikonduktor.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2