Kontrol kualitas |Kebijakan Lingkungan

Kebijakan Lingkungan Berkualitas

Qual Diamond lan karyawan setya kanggo ketemu customer lan syarat legal kanggo entuk kepuasan pelanggan.

Qual Diamond setya kanggo nglindhungi lingkungan liwat Nyegah saka polusi lan nepaki kewajiban selaras.Kita bakal tansah ngupayakake nyedhiyakake produk kanthi tepat wektu lan terus ningkatake Sistem Manajemen Lingkungan Kualitas supaya bisa ningkatake kinerja lingkungan lan kualitas.

Qual+Diamond+Hi-Tech+Corporation+14001Color+Final+Cert-page-001
Qual+Diamond+Hi-Tech+Corporation+9001+Color+Final+Cert-page-001

Produksi & Kontrol Kualitas:

Produk kita digawe ing AS.

● Ngembangake sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo produk kita supaya bisa nyukupi utawa ngluwihi syarat kualitas kritis ing sawetara aplikasi sing beda.

● We strictly tindakake ISO 9001: 2015 syarat lan certificate ing tataran Processing.

DiamondPowder&Slurry-QualityProcedure+Diagram

Kontrol kualitas lan kemurnian partikel berlian:

Spektrometer Raman Kab

Ukuran partikel, potensial zeta, massa molekul, lan distribusi:

Malvern zetasizer, Mikroskopi

Analisis perawatan Nano/Microdiamond:

Spektrometer FTIR, spektrometer Raman, Malvern zetasizer, Mikroskopi (SEM, TEM), spektrometer UV-Vis, lsp.