ALAT PROSEDUR KUALITAS

Alat Prosedur Kualitas Qual Diamond

kang intenstrictly nderekISO 9001-2015sistem manajemen mutu.Kita lagi proses sertifikasi sistem manajemen kualitas.

Produk Qual Diamondpass proses pengawasan kualitas multi titik ketat kanggo mesthekakeproduk kitaketemu utawa ngluwihi pangarepan.Parameter proses kualitas multi titik penting kanggo produk kita.Ing kabeh alat berlian kita mriksa:

1. Komposisi materi piranti

Inten Qual ngasilake pirang-pirang jinis alat mesin saka alat baja paduan sing dilapisi inten elektroplated nganti canggihPCDlanCVDpiranti inten.Ing alat berlian CVD lan PCD, kita mriksa nggunakake konten kobalt laboratorium paling canggih.Isi kobalt minangka faktor utama ing diameteripun cilik CVD diamond dilapisi alat kateguhan lentur.

2. Toleransi:

Inten Qual nggunakake standar pangukuran toleransi sing ketat, kita mriksa saben alat kanggo ketemu utawa ngluwihi ambang toleransi.

3. Rampung lumahing

Rampung permukaan minangka parameter kualitas penting ing alat berlian.Rampung permukaan mengaruhi kualitas mesin lan kualitas produk pungkasan.Kita mriksa saben permukaan alat kanggo ngilangi efek ing manufaktur.

4. distribusi lan kualitas lapisan Diamond

Lapisan berlian apa iku lapisan CVD utawa dilapisi, butuh konsistensi lan kualitas berlian.Berlian Qual mriksa kabeh alat supaya duwe lapisan berlian sing konsisten.

5. Konsentris

Concentricity penting ing piranti silinder kayatapengeboran bit.Qual diamond mriksa saben alat concentricity kanggo ketemu utawa ngluwihi standar nyetel.