7
7a

Prosedur Kualitas Kita

Qual Diamond ngetutake sistem manajemen mutu ISO 9001-2015.Kita lagi proses sertifikasi sistem manajemen kualitas.

Produk berlian Qual ngliwati proses inspeksi kualitas multi titik sing ketat kanggo mesthekake produk kita ketemu utawa ngluwihi pangarepan sampeyan.Parameter proses kualitas multi titik penting kanggo produk kita.

● Distribusi ukuran partikel sing sempit banget

● Toleransi PSD sing ketat (Deleng Gambar distribusi ukuran)

● watesan ukuran ditetepake

● Deteksi ukuran sing ketat

● wangun partikel diamond seragam

● Kemurnian berlian sing luar biasa

DiamondPowder&Slurry-QualityProcedure+Diagram

Prosedur inspeksi kualitas multi-titik kita kalebu analisis ukuran, analisis bentuk, indeks ketangguhan, distribusi ukuran, najis.

1. Indeks Ketangguhan (TI):test kanggo nemtokake kekuatan relatif saka partikel mirah.Tujuan saka tes iki yaiku kanggo nemtokake ukuran partikel sawise bahan kasebut kena dikontrol.

Capture

2. Indeks Ketangguhan Termal (TTI):tes kanggo nemtokake stabilitas produk berlian ing suhu dhuwur.Partikel berlian dipanasake sadurunge diremuk sing dikontrol.

2

3. Kapadhetan akeh:kanggo nemtokake Kapadhetan inten.Tes ditindakake kanthi nimbang jumlah materi sing dibutuhake kanggo ngisi volume sing wis dingerteni.Kapadhetan akeh nyedhiyakake hubungan antarane wangun rata-rata, kelancaran partikel berlian lan bobot tartamtu.

4. Distribusi ukuran:kanggo mriksa ukuran partikel berlian.Qual diamond nggunakake Malvern Instruments, Mastersizer kanggo analisis ukuran partikel.(Conto ditampilake kanggo microdiamond (20/30))

4
3

5. wangun:wangun partikel mirah iku salah siji saka paramèter kualitas kritis.Qual diamond nggunakake IST AG, DiaShape.Priksa kualitas wangun kalebu ellipticity, crystallinity, roughness, transparan lan ukuran rata-rata.

5

6. najis:impurities ing berlian nggawe sifat sing ora dikarepake, mula saben pirang-pirang berlian ngliwati pemeriksaan impurity sing ketat.Qual diamond mriksa saben produk nggunakake Spektroskopi Raman.

6