R & D lan SOLUTIONS

Didorong kanthi nemokake solusi teknis kanggo kabeh pitakonan sampeyan

Tujuan utama studi kasus iki yaiku kanggo nguji biaya sing efektif lan efisien nggunakake 2 slurries berlian Qual Diamond kanggo polishing tliti Silicon Carbide (SiC).Slurries berlian Qual Diamond bisa nyepetake wektu sing dibutuhake kanggo polishing lan nyuda prosedur 3 langkah menyang prosedur polishing presisi 2 langkah.

Tujuan utama panaliten perbandingan iki yaiku kanggo mbandhingake kinerja slurry berlian Qual Diamond karo jinis slurry sing padha karo pesaing.Asil saka sisih iki kanggo sinau comparison sisih, ngendi ukuran partikel, duration saka polishing, jumlah slurry digunakake, lan materi pad polishing sing rapet utawa padha, nuduhake kinerja unggul saka slurry diamond Qual Diamond kanggo pesaing kang.

Tujuan utama studi kasus iki yaiku kanggo nguji slurry berlian Qual Diamond sing larang lan efisien kanggo polishing presisi bahan keramik canggih.Bahan sing dipilih yaiku substrat alumina keropos lan dipoles nganggo slurry berlian polycrystalline Qual Diamond.Slurry berlian Qual Diamond bisa nyepetake wektu sing dibutuhake kanggo polishing lan nyuda prosedur multi-langkah menyang prosedur polishing presisi 1-langkah.