SEMIKONDUKTOR

SILIKON WAFERS |KOMPONEN ELEKTRONIK

Ringkesan

Kemajuan ing fabrikasi wafer, simulasi, MEMS, lan nanomanufacturing wis nggawa jaman anyar ing industri semikonduktor.Nanging, thinning wafer silikon isih ditindakake kanthi lapping mekanik lan polishing presisi.Sanajan jumlah piranti elektronik, kayata sing digunakake ing manufaktur PCB, saya tambah akeh, tantangan ing mesin sing diwènèhaké kekandelan lan kekasaran tetep.

Kaluwihan saka QUAL DIAMOND SLURRY lan POWDER

Partikel berlian Qual Diamond diolah kanthi kimia lumahing proprietary.Matriks sing diformulasikan khusus digawe kanggo slurries berlian sing beda kanggo macem-macem aplikasi.Prosedur kontrol kualitas sing cocog karo ISO, sing kalebu protokol ukuran sing ketat lan analisis unsur, njamin distribusi ukuran partikel berlian sing ketat lan tingkat kemurnian berlian sing dhuwur.Kauntungan kasebut diterjemahake menyang tingkat penghapusan materi sing luwih cepet, entuk toleransi sing ketat, asil sing konsisten, lan ngirit biaya.

● Non-agglomeration amarga perawatan lumahing majeng partikel mirah.

● Distribusi ukuran sing ketat amarga protokol ukuran sing ketat.

● Tingkat kemurnian berlian sing dhuwur amarga kontrol kualitas sing ketat.

● tingkat aman materi dhuwur amarga non-agglomeration saka partikel mirah.

● Diformulasikan khusus kanggo polishing presisi kanthi pitch, piring, lan pad.

● Formulasi sing ramah lingkungan mung mbutuhake banyu kanggo prosedur reresik

silicon-wafers-1
Computer Electronic Components
Silicon plate with processor cores isolated on white background
979a07a8680516ed88c80d31694feef5 (1)
Silicon+Wafer+Manufacturing_Application_Semiconductor_sample+image+I

SILIKON WAFER LAPPING lan POLISH

Wafer silikon akeh digunakake ing industri semikonduktor.Requirement saka seragam pinggiran-kanggo-pinggiran kekandelan Piece karya wafer tegese toleransi nyenyet kanggo lapping lan tliti polishing lan tetep tantangan utama.Kekandelan mesin sing ora rata uga dideteksi nggunakake teknologi deteksi pinggiran ing papan PCB, hard drive, peripheral komputer, lan komponen elektronik liyane lan tetep dadi aspek manufaktur sing tantangan.Mayoritas mesin sing digunakake ing lapping lan tliti polishing wafer silikon kanthi otomatis mesin polishing planet.Dheweke dirancang kanggo macem-macem ukuran wafer lan dilengkapi kemampuan dispensing slurry otomatis.

Diamond slurry minangka bahan penghapus lan bahan tipis sing apik kanggo komponen semikonduktor lan elektronik.Minangka materi paling angel ing bumi, partikel berlian ing slurry nerjemahake efficiency aman dhuwur lan rampung lumahing ngédap.Penipisan wafer bisa diwiwiti kanthi planarisasi kanthi sluri berlian kanthi ukuran grit sing luwih gedhe, diikuti karo slur ukuran sub-mikron kanggo tahap pungkasan polishing presisi.